ICCEB 2020

ECDL FIN

​​​​

Evoluţia la nivel global a tehnologiilor către digitalizarea informaţiilor, datelor şi documentelor şi-a pus amprenta şi asupra domeniului financiar.
Aceste tendinţe determină o permanentă dezvoltare şi perfecţionare profesională.
În contextul actual, certificarea ECDL FIN este profilul eficient de pregătire şi certificare a competenţelor digitale specifice domeniului financiar, cu recunoaştere la nivel internaţional.
 
ECDL FIN este recomandat de Institutul Bancar Român, sub egida Asociaţiei Române a Băncilor şi Bancii Naţionale a României şi este garantat de ECDL ROMANIA.
 
Profilul ECDL FIN, a fost dezvoltat prin gruparea specifică a modulelor ECDL, combinate în acord cu nevoile individuale de lucru în domeniul financiar-bancar, în două variante:
· Profil ECDL FIN STANDARD: Instrumente Online, Editare text, Calcul tabelar şi Prezentări.
· Profil ECDL FIN PROFESIONAL: Editare text, Calcul tabelar Avansat, Prezentări şi IT Security.

Candidatii ce vor absolvi una dintre cele doua combinatii de module, vor putea dobandi Permisul ECDLFIN STANDARD sau PROFESIONAL, cu mentiune chiar pe diploma ECDL.
 
Instrumente Online - competențe pentru navigarea pe Internet și securitatea online.
Editare text - competențe de bază necesare utilizării unei aplicații de procesare de text.
Calcul tabelar - competențe de bază necesare utilizării registrelor de calcul.
Prezentări - competențe de bază necesare utilizării unei aplicații de prezentări.
IT Security - competențe de bază pentru înțelegerea importanței securității datelor și informațiilor, pentru protejarea împotriva accesului neautorizat și furtului de date.
Calcul tabelar Avansat - permite utilizatorilor să devină mai încrezători și mai eficienți în utilizarea unei aplicații de calcul tabelar, realizând rapoarte şi analize complexe.​

​Costuri
                                 ​Prețuri st​anda​rd​​​​                                                 ​Prețuri reduse​ 
(elevi, studenți, masteranzi, doctoranzi, șomeri, pensionari și persoane cu dizabilități)​
​167,4 Lei*Seria de înscrie​re ge​nerală unică​136​.4 lei*
​60 leiTaxă susținere modul de examen​50 lei
​25.2 l​​eiTaxă eliberare diplomă​​25,2​ lei
Pentru a promova un examen trebuie obținute minim 75 de puncte. Un examen la care nu v-ați prezentat se consideră nepromovat. 
Pentru a resusține un examen nepromovat trebuie să achitați din nou taxa de susținere. Examenele se pot achita pe măsură ce le susțineți, dar plata se face înainte de examinare.
Prețurile includ TVA și se referă doar la examene, nu și la cursuri; acestea din urmă nu sunt obligatorii și se taxează separat.​
* Ofertă specială! Achită cele 4 module aferente ECDL FIN (indiferent că dorești Standard sau Profesional) și CFCA îți face cadou seria unică de înscriere​​​​​