ICCEB 2020

Bine aţi venit!

​​​​​​​​​  Antreprenoriat

​​​​​​​​

Centrul de Formare Continuă și Antreprenoriat al Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași vine în întâmpinarea cerințelor pieței forței de muncă vizând, în principal, domeniul economic și cel al tehnologiei informației. Centrul se dorește a fi o punte de legătură între licee, universitate și mediul privat, asigurând astfel un flux informațional și d​e pregătire permanent, mereu actualizat cu cerințele din ce ​în ce mai dinamice. Cursurile și certificările IT oferite sunt de nivel internațional (Microsoft, ECDL), ele certificând standardul cunoștințelor, abilităților și nivelul profesional al beneficiarilor.​


Următoarele examene: 
 4 decembrie 2020​ (MOS/​MTA/MCT​​/IC3​) | ​ 5 decembrie 2020 (ECDL)​​

Scapă de ​proba de Info l​a Bac:

Obține certificarea ECDL | Obține certifi​carea IC3 ​

NOI CERTIFICĂRI la CFCA: Microsoft Technical Certifications
The pathway to AI, Data Science, and Cloud Computing
Examenele Microsoft Certified Fundamentals demonstrează capacitatea de a înțelege ce reprezintă tehnologiile cloud, ce posibilități sunt puse la dispoziție de Microsoft, luând în calcul și perspectiva economică - care din aceste tehnologii și aplicații merită să investească o organizație. Domeniile acoperite sunt Artificial Intelligence, Data Science și Cloud Computing. Pentru studenți, aceste certificări reprezintă punctul de start într-o carieră de data scientist. Pentru specialiști, aceste certificări validează experiența în acest domeniu, și pot fi punct de plecare către certificări și mai avansate.


 ​

 


​ ​ ​Campanii în desfășurare

​​
​​​​​​
​​
​​Centrul de Formare Continuă și Antreprenoriat al Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași vine în întâmpinarea cerințelor pieței forței de muncă vizând, în principal, domeniul economic și cel al tehnologiei informației. Centrul se dorește a fi o punte de legătură între licee, universitate și mediul privat, asigurând astfel un flux informațional și de pregătire permanent, mereu actualizat cu cerințele din ce în ce mai dinamice. Cursurile și certificările IT oferite sunt de nivel internațional (Microsoft, ECDL), ele certificând standardul cunoștințelor, abilităților și nivelul profesional al beneficiarilor.


Contact

Email: cfca@uaic.ro

Telefon: 0232.201418

Bulevardul Carol I, nr.22, corp B, sala B327A (relații cu publicul), sala B241 (sala de ​cursuri/examinări)


 

Programe

Microsoft  IT Academy,  Microsoft Technology Associate

ECDL – European Computer Driving Licence

Cursuri de formare continuă și antreprenoriat

Centre de testare acreditate: ECDL, Certiport


 

Echipa

MIRCEA GEORGESCU [director] –mirceag@uaic.ro

Programe de formare continuă și antreprenoriat

VALY GREAVU [dir. adjunct] –valy.greavu@feaa.uaic.ro

Programe IT, relația cu firmele partenere

MUGUREL PATRICHI [coordonator] –mugurel.patrichi@feaa.uaic.ro

Organizare activitate, infrastructura IT​


Următoarele examene​

ECDL: 7 noiembrie, MOS: 6 noiembrie

înscrieri începând cu 22 octombrie

​​
Antreprenoriat